2016-05-10 09:21:31• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Ne hagyja magát irányítani!

Napi horoszkóp május 10-re 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Rák jegyében áll. Ez lehet, hogy szerencsét hoz önnek az anyagiak terén. Ha az egyedülállók táborához tartozik, rendkívül jó esélyei lesznek arra, hogy találkozzon valakivel. Egy pillantás alatt elvarázsolhat bárkit.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma jó hangulatban ébred, és lesz kellő türelme ahhoz, hogy végig tudja vinni a betervezett napi programját. A Nap és a Jupiter pozitív energiát ad önnek, a megbeszélései sikerrel zárulnak. Késő délután már csak pihenjen, bármit is akar elintézni, csak komoly nehézségek árán sikerülhet.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ne engedje semmire rábeszélni magát, és ne vállaljon túl sok feladatot. Meg kell tanulnia nemet mondani! A Hold az otthonára irányítja a figyelmét. Lehet, hogy a kreativitását ma abban kéne kiélnie, hogy elgondolkodik egy esetleges felújításról.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Hagyjon magának elegendő időt mindenre, mert ma több akadályra is számítania kell, amelyek késleltetik az ügyintézésben. A Nap és a Jupiter kedvező kapcsolata miatt ma nagyon jó ötletei lehetnek, de a megvalósításukkal még várnia kell!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Kerülje az összetűzéseket a munkahelyén, és próbáljon meg kompromisszumokat kötni. Ne hagyja magát meghatni, igyekezzen racionálisan intézni a dolgait.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Tele van energiával és magabiztossággal. Jó időszak ez arra, hogy kicsit előtérbe kerüljön, bemutatókat tartson és képviselje az érdekeit. Bármit tehet, csak ne ücsörögjön tétlenül: értékes fejlődési lehetőséget szalasztana el vele.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Hihetetlen energiával és önbizalommal rendelkezik, de ez néha túlzásokra és meggondolatlanságra vezet. Na hajszolja magát, kerülje a kockázatokat és a helytelen ítélkezést, mert ezek veszteséget hozhatnak.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Hírt kap valamiről, ami igazán boldoggá teheti. Egyik jó ötlet jön a másik után, ám, főleg a munkájával kapcsolatban, nem árt az óvatosság! Ha nem koncentrál eléggé, ma könnyen hibát véthet.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Rák jegyében áll. Megnő az optimizmusa, és bőségesen akad a kedvére való tennivaló is, melyek anyagi hasznot hozhatnak. A vitákból maradjon ki, mert hirtelen felindulásában most olyasmi is kicsúszhat a száján, amit később megbán!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A legjobb, ha a lényegre összpontosít, és minden figyelmével a munkája felé fordul. Ne hagyja magát irányítani, húzza meg a határokat. Túl sokat várnak el mások öntől, és folyton újabb és újabb kihívásokkal kell számolnia.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Nyugodt, békés napnak néz elébe. Hosszú távú döntéseket azonban ma ne hozzon, mert most nem tudja objektíven szemlélni a dolgokat. Csak a rutinfeladatokkal foglalkozzon.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Rák jegyében áll. Őrizze meg a nyugalmát, ne hagyja, hogy a munkahelyi viták elrontsák a hangulatát. Az otthonával, a lakás csinosítgatásával többet kellene törődnie. Este váratlan vendége érkezhet!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: